football predictionsbetips.co.ukfootball betting tips

Privacitat de dades


La protecció de les teues dades personals té per a nosaltres una alta prioritat. A continuació trobaràs informació sobre la naturalesa, abast i finalitat de les dades arreplegades i l'ús en connectar-se amb el lloc web de SENEO.

Les dades que ens proporciones seran incorporades a un fitxer de titularitat de SENEO S. Coop. V. Ltda., creat amb finalitats d'atendre les sol•licituds d'informació. En qualsevol moment pots exercir els teus drets d'accés, rectificació, oposició i cancel•lació tot dirigint-se a les oficines o bé escrivint al mail seneo@seneo.org

Dades SENEO


Denominació Social: SENEO S. Coop. V. Ltda.
Nomeni Comercial: SENEO
Domicili Social: Plaça Major, nº 8
CIF / NIF: F-98589013
Telèfon: 962 385 472
e-mail: seneo@seneo.org
Nom de domini: www.seneo.org


Política de privacitat


De conformitat amb allò que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i la seua normativa de desenvolupament, el responsable del lloc web, en compliment d’allò que es disposa en l'art. 5 i 6 de la LOPD, informa a tots els usuaris del lloc web que faciliten o vagen a facilitar les seues dades personals, que aquestes seran incorporades a un fitxer automatitzat que es troba degudament inscrit en l'Agència Espanyola de Protecció de Dades amb el número de registre
Els usuaris, mitjançant l’activació de la casella, accepten expressament i de forma lliure i inequívoca que les seues dades personals siguen tractades per part del prestador per realitzar les següents finalitats:
1. Remissió de comunicacions comercials publicitàries per e-mail, fax, SMS, MMS, comunitats socials o qualssevol altre mitjà electrònic o físic, present o futur, que possibilite realitzar comunicacions comercials. Aquestes comunicacions comercials seran relacionades amb productes o serveis oferts pel prestador, així com per part dels col•laboradors o *parthners amb els quals aquest haja aconseguit algun acord de promoció comercial entre els seus clients. En aquest cas, els tercers mai tindran accés a les dades personals. En tot cas les comunicacions comercials seran realitzades per part del prestador i seran de productes i serveis relacionats amb el sector del prestador.
2. Realitzar estudis estadístics.
3. Tramitar encàrrecs, sol•licituds o qualsevol tipus de petició que siga realitzada per l'usuari a través de qualsevol de les formes de contacte que es posen a la disposició de l'usuari en el lloc web de la companyia.
4. Remetre el butlletí de notícies de la pàgina web.
El prestador informa i garanteix expressament als usuaris que les seues dades personals no seran cedides en cap cas a terceres companyies, i que si en algun cas excepcional fóra a realitzar-se algun tipus de cessió de dades personals, de forma prèvia, se sol•licitaria el consentiment exprés, informat, i inequívoc per part dels titulars.
Totes les dades sol•licitades a través del lloc web són obligatòries, ja que són necessaries per a la prestació d'un servei òptim a l'usuari. En cas que no siguen facilitades totes les dades, el prestador no garantix que la informació i serveis facilitats siguen completament ajustats a les seues necessitats.

Garantia dels seus drets


El prestador garanteix en tot cas a l'usuari l'exercici dels drets d'accés, rectificació, cancel•lació, informació i oposició, en els termes disposats en la legislació vigent. Per això, de conformitat allò que disposa en la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (*LOPD) podrà exercir els seus drets remetent una sol•licitud expressa, acompanyada d'una còpia del seu DNI, a través dels següents mitjans:
1. E-mail: seneo@seneo.org
2. Adreça Física:
Plaça Major nº8
46870 Ontinyent

De la mateixa manera, l'usuari podrà donar-se de baixa de qualsevol dels serveis de subscripció facilitats fent clic en l'apartat de donar-se de baixa de tots els correus electrònics remesos per part del prestador.
De la mateixa manera, el prestador ha adoptat totes les mesures tècniques i d'organització necessàries per garantir la seguretat i la integritat de les dades de caràcter personal que tracte, així com per evitar la seva pèrdua, alteració i/o accés per part de tercers no autoritzats.

Ús de cookies i del fitxer d'activitat


El prestador pel seu propi compte o per part d'un tercer contractat per a la prestació de serveis de mesurament, poden utilitzar cookies quan un usuari navega pel lloc web. Les cookies són fitxers enviats al navegador per mitjà d'un servidor web amb la finalitat de registrar les activitats de l'usuari durant el seu temps de navegació.
Les cookies utilitzades pel lloc web s'associen únicament amb un usuari anònim i el seu ordinador, i no proporcionen per elles mateixa les dades personals de l'usuari.
Mitjançant l'ús de les cookies resulta possible que el servidor on es troba la web, reconega el navegador web utilitzat per l'usuari amb la finalitat que la navegació siga més senzilla, tot permetent, per exemple, l'accés als usuaris que s'hagen registrat prèviament, accedir a les àrees, serveis, promocions o concursos reservats exclusivament a ells sense haver de registrar-se en cada visita. S'utilitzen també per mesurar l'audiència i paràmetres del tràfic, controlar el progrés i número d'entrades.
L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per ser avisat de la recepció de cookies i per impedir la seva instal•lació en el seu equip. Per favor, consulte les instruccions i manuals del seu navegador per ampliar aquesta informació.
Per a utilitzar el lloc web, l’usuari no és necessari que accepte la instal•lació de les cookies enviades pel lloc web, o el tercer que actue en el seu nom, sense perjudici que siga necessari que l'usuari inicie una sessió com a tal en cadascun dels serveis la prestació dels quals requerisca el previ registre o login.
Les cookies utilitzades en aquest lloc web tenen, en tot cas, caràcter temporal amb l'única finalitat de fer més eficaç la seva transmissió ulterior. En cap cas s'utilitzaran les cookies per recollir informació de caràcter personal.

Adreces IP


Els servidors del lloc web podran detectar de manera automàtica l'adreça IP i el nom de domini utilitzats per l'usuari. Una adreça IP és un nombre assignat automàticament a un ordinador quan aquest es connecta a Internet. Tota aquesta informació és registrada en un fitxer d'activitat del servidor degudament inscrit que permet el posterior processament de les dades amb la finalitat d'obtenir mesuraments únicament estadístics que donen peu a conèixer el nombre d'impressions de pàgines, el nombre de visites realitzades als serveis web, l'ordre de visites, el punt d'accés, etc.

Seguretat


El lloc web utilitza tècniques de seguretat de la informació generalment acceptades en la indústria, tals com firewalls, procediments de control d'accés i mecanismes criptogràfics, tot això amb l'objecte d'evitar l'accés no autoritzat a les dades. Per aconseguir aquestes finalitats, l'usuari/client accepta que el prestador obtinga dades per a efectes de la corresponent autenticació dels controls d'accés.
Tot procés de contractació o que comporte la introducció de dades personals de caràcter alt (salut, ideologia,…) seran sempre transmesos mitjançant protocol de comunicació segura (Https://,…), de tal manera que cap tercer tinga accés a la informació transmesa via electrònica.


Contacte amb nosaltres


962 385 472

Horari

De Dilluns a Dijous
matins de 10:00 fins a 14:00
vesprades de 17:00 a 19:30
Divendres
matí de 10:00 fins a 14:00
vesprada tancat

Adreça oficina

Avgda. Daniel Gil nº40
Ontinyent


Pot escriure'ns a les nostres adreces de mail:

Informació general

seneo@seneo.org


També pot utilitzar el nostre formulari de contacte

Formulari de contacte